Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14937
Назва: Вступ до перекладознавства: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Бондарук, Людмила Василівна
Bondaruk, Liudmyla V.
Бібліографічний опис: Бондарук Л. В. Вступ до перекладознавства: програма нормативної навчальної дисципліни / Л. В. Бондарук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 14 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 8-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: переклад
перекладознавство
способи перекладу
компетенції перекладача
перекладацькі механізми
Короткий огляд (реферат): Основними завданнями даної дисципліни є повідомлення студентам необхідної сукупності теоретичних знань та закладення підвалин для подальшої підготовки з них висококваліфікованих фахівців, здатних виконувати переклад на професійному рівні. Тому лекційна частина курсу присвячена переважно висвітленню засадничих питань загальної теорії перекладу, а семінарська – різносторонньому розгляду та обговоренню практичних проблем, що так чи інакше пов’язані з конкретною парою мов, які беруть участь у процесі перекладу.
Опис: Програма навчальної дисципліни професійної та практичної підготовки «Вступ до перекладознавства» підготовки бакалавра, спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад» для студентів І курсу містить інформацію щодо змістового наповнення теоретичних та практичних занять, перелік завдань для самостійного опрацювання та питання для підсумкового контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14937
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БондарукВступ до перекл._І-II курс - Нова програма.pdf297,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.