Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14935
Назва: Лексикологія : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Єфремова, Наталія Володимирівна
Yefremova, Nataliia V.
Бібліографічний опис: Єфремова Н. В. Лексикологія : програма нормативної навчальної дисципліни / Н. В. Єфремова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 11 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 8-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: словниковий склад англійської мови
лексична одиниця
морфемна й семантична структура
способи творення
лексико-семантична класифікація
стилістичні особливості
Короткий огляд (реферат): Метою теоретичного курсу “Лексикологія” – дати необхідну суму знань, які теоретично узагальнюють і систематизують відомості про походження, розвиток і вживання словникового складу сучасної англійської мови і тим самим піднести рівень підготовки студентів з теорії мови, що сприятиме науковому розумінню теоретичних основ вивчення лексики як системи та сучасних методів лінгвістичних досліджень на рівні сучасного статусу науки про мову, що уможливить закласти теоретичні основи розуміння мови як інтегрованої сигніфікативної одиниці, що постійно розвивається.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Лексикологія» призначена для підготовки студентів ІІІ курсу за спеціальностями 035 Філологія/014 Середня освіта, за освітніми програмами Мова і література (англійська). Переклад/Прикладна лінгвістика/Англійська мова денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14935
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лексикологія_Єфремова Філ+СО+Лінгв.pdf333,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.