Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14914
Назва: Методичні вказівки до лабораторних занять з етології
Автори: Омельковець, Ярослав Адамович
Степанюк, Ярослав Васильович
Omelkovets, Yaroslav A.
Stepaniuk, Yaroslav V.
Бібліографічний опис: Омельковець Я. А. Методичні вказівки до лабораторних занять з етології / уклад.: Я. А. Омельковець, Я. В. Степанюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Біологічний факультет, Кафедра зоології. – Луцьк, 2018. – 38 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 7-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: етологія
поведінка
тварини
Короткий огляд (реферат): Основна мета навчального курсу “Етологія” – формування у майбутніх магістрів цiлiсного уявлення про поведiнку тварин. Під час вивчення даного предмету студенти повиннi ознайомитися з основними положеннями еволюцiї поведiнки, усвiдомити суть її механiзмiв та проаналiзувати найбiльш складнi форми, опанувати основні методи досліджень поведінки тварин. На лабораторних заняттях з етології у студентів закріплюються теоретичні знання та формуються навички розкривати закономірності формування поведінки в онтогенезі та вміти давати їм еволюційне трактування, визначати той чи інший тип поведінки тварин, застосовувати здобуті знання в наукових дослідженнях. Методичні вказівки для лабораторних занять з етології сприятимуть самостійному оволодінню студентами практичними навичками та створенню можливостей для ефективної роботи в навчальний та позанавчальний час. Кожне лабораторне заняття має чітку структуру: тему, мету, обладнання, питання для перевірки знань студентів, завдання та методичні вказівки. Ілюстрації сприятимуть кращому засвоєнню та розумінню матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14914
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_Етологія_1.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.