Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14869
Назва: Загальне мовознавство : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Застровська, Софія Олександрівна
Zastrovska, S. O.
Бібліографічний опис: Застровська С. О. Загальне мовознавство : програма нормативної навчальної дисципліни / С. О. Застровська; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , факультет іноземної філології, кафедра німецької філології. - Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. - 13 c.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 2-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: загальне мовознавство
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є мова в усіх її виявах та аспектах. Оскільки мова є суспільним явищем, то мовознавство належить до суспільних, тобто гуманітарних наук, і воно пов’язане з такими суспільними науками, як народознавство, історія, археологія, етнографія, соціологія, психологія, логіка, літературознавство; мовознавство пов’язане також і з природничими науками, зокрема фізіологією, анатомією, медициною, фізикою, семіотикою, географією, математикою, інформатикою. Основна мета навчальної дисципліни - дати студентам базові знання з теоретичних питань загального мовознавства у синхронії та дiaxpoнiї з метою подальшого використання набутих знань на практиці. Основні завдання навчальної дисципліни - ознайомити студентів з основними подібностями та розбіжностями у структурній організації ключових мовних систем, надати інформацію про історичні та сучасні лінгвістичні концепції, напрямки вивчення та аналізу мовного матеріалу, представити основні методи лінгвістичних досліджень у вітчизняній та зарубіжній лінгвістиці.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Загальне мовознавство» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітніми програмами Мова і література (англійська / німецька / французька). Переклад.; Прикладна лінгвістика. Переклад і комп’ютерна лінгвістика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14869
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загальне мовознавство 2018.pdf342,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.