Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14856
Назва: Психологія духовних практик
Автори: Лазорко, Ольга Валеріївна
Lazorko, Olha V.
Бібліографічний опис: Лазорко О. В. Психологія духовних практик : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньої програми (спеціалізації) Клінічна психологія / О. В. Лазорко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2018. - 13 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 1-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: категорія духовності
духовна культура
контраверсивні аспекти використання духовних практик
духовні практики як засіб вдосконалення та саморозвитку особистості
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є світовий досвід використання духовних практик для розвитку та саморозвитку особистості у психологічному дискурсі. Мета та завдання курсу: дати уявлення про поняття духовності та духовного розвитку; ознайомити з основними психологічними концепціями духовності особистості як психологічного феномену, дати загальну характеристику сучасних методологічних та практичних проблем клінічної психології у контексті духовної парадигми психології, розкрити психологічні особливості впливу духовних практик Сходу та Заходу на особистість людини; забезпечити на цій основі розширення клініко-психологічної й аутопсихологічної компетентностей студентів майбутніх клінічних психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14856
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія духовних практик МАГ Лазорко-merged.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.