Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14851
Назва: Сучасні соціологічні теорії
Автори: Кузьмук, Ольга Миколаївна
Kuzmuk, Olha M.
Бібліографічний опис: Кузьмук О. М. Сучасні соціологічні теорії : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 054 Соціологія, за освітньої програмою Соціологія / О. М. Кузьмук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2018. - 14 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 1-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: сучасні соціологічні теорії
дослідницька стратегія сучасних соціологічних теорій
постпозитивістська орієнтація сучасних соціологічних теорій
постпостпозитивістська орієнтація сучасних соціологічних теорій
Короткий огляд (реферат): Курс "Сучасні соціологічні теорії" розкриває сутність та зміст сучасних соціологічних теорій, формує теоретичну і методологічну бази, необхідні для вільного володіння соціологічним інструментарієм в процесі реалізації соціологічних програм і проектів. В процесі вивчення дисципліни «Сучасні соціологічні теорії», увага зосереджується на аналізі етапів становлення сучасних соціологічних теорій, формуванню у студентів здібностей до критичного соціологічного мислення, формування навичок застосування евристичного потенціалу сучасних соціологічних теорій до конструювання соціального, формуванню вмінь теоретизувати на основі інтерпретаційних дескрипцій соціального. У програмі представлено тематичний план лекційних та семінарських занять, теми ІНДЗ, список літератури, а також порядок нарахування балів за шкалою ECTS та національною шкалою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14851
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuzmuk O_Suchasni sociolog. teoriji_magistr.pdf614,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.