Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14832
Назва: Основні напрями кліматичної дипломатії ЄС
Автори: Тихомирова, Євгенія Борисівна
Tykhomyrova, Yevheniia B.
Бібліографічний опис: Тихомирова Є. Б. Основні напрями кліматичної дипломатії ЄС // Європейські цінності та практики у політико-правовому дискурсі : зб. матеріалів XXXI Харк. політолог. читань (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / М-во освіти і науки України, Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого, Харківська асоціація політологів. - Харків : Право, 2018. - С. 49-54.
Дата публікації: 25-тра-2018
Дата внесення: 25-жов-2018
Видавництво: Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого
Теми: Європейський Союз
зміни клімату
Індекс ефективності зміни клімату
кліматична дипломатія
кліматична комунікація
Короткий огляд (реферат): Зазначається, що Європейський Союз відігравав і продовжує відігравати одну з найбільш важливих ролей у контексті зміни клімату. ЄС є єдиним наднаціональним об’єднанням у рейтингу ефективності зміни клімату на 21 місці, хоча тут є великі відмінності в показниках окремих членів ЄС. Важливу роль в процесі зміни клімату грає міжнародна кліматична дипломатія. Кліматична дипломатія ЄС фокусує увагу на трьох основних пріоритетах. Механізми її реалізації передбачають конкретні заходи з кожного напряму. Особливе місце в системі заходів кліматичної дипломатії в ЄС займають інформаційно-комунікаційні інструменти. Для посилення кліматичної дипломатії у документах ЄС передбачено забезпечення кращого потоку інформації різного напрямку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14832
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy Харків 02_05_18.doc70 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.