Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14830
Назва: Розвиток готельно-ресторанної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр.
Інші назви: Hotel-restaurant infrastructure development in Lutsk in 1914-1920
Автори: Денисюк, Василь Іванович
Denysiuk, Vasyl I.
Бібліографічний опис: Денисюк В. Розвиток готельно-ресторанної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. / В. Денисюк // Літопис Волині : всеукр. наук. часоп. Чис. 16 / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; [редкол.: І. Я. Коцан та ін.]. – Луцьк, 2016. - С. 133-137.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 25-жов-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: інфраструктура
готель
ресторан
ціни
Луцьк
Перша світова війна
«сухий закон»
infrastructure
hotel
restaurant
services
prices
World War I
officers
«dry law»
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено процес розвитку готельно-ресторанної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. Проаналізовано його основні передумови, фактори та тенденції, особливості цієї галузі інфраструктури. Визначено зміни в цінах на послуги, що надавалися в готелях та ресторанах
The articles covers the process of hotel-restaurant infrastructure development in Lutsk in 1914-1920. Its main prerequisites, factors and tendencies, as well as peculiarities of this branch of the infrastructure have been analyzed, price changes have been defined on services offered by hotels and restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14830
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LitVol_16.pdf382,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.