Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14816
Назва: Анотований бібліографічний покажчик кандидатських та докторських дисертаційних робіт, захищених в спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (1996– 2018)
Автори: Сидорук, Інна Петрівна
Бібліографічний опис: Анотований бібліографічний покажчик кандидатських та докторських дисертаційних робіт, захищених в спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (1996– 2018) / уклад. І. П. Сидорук ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека. – Луцьк, 2018. – 280 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 24-жов-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека
УДК: 014(043.3)СНУ
Теми: бібліографічні видання
автореферат
дисертація
Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Основою бібліографічного анотованого покажчика став фонд дисертацій, захищених у спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та авторефератів, які зберігаються у бібліотеці СНУ ім. Лесі Українки. Матеріали, зібрані в покажчику, переважно звірені dе visu. Структурно покажчик складається із семи розділів. У межах розділів бібліографічні описи авторефератів та дисертацій розміщені в хронологічному порядку, у межах року – за абеткою. Матеріали в покажчику бібліографуються мовою оригіналу. Усі записи мають наскрізну нумерацію, для зручності пошуку використовується система допоміжного довідкового апарату: алфавітний іменний покажчик дисертантів, алфавітний іменний покажчик наукових консультантів і керівників, алфавітний покажчик опонентів дисертацій, покажчик назв дисертацій, покажчик спеціальностей, перелік установ та навчальних закладів, які подаються за алфавітом, котрі зустрічаються в основному тексті покажчика з посиланнями на відповідну сторінку.
Опис: Бібліографічний покажчик містить відомості про захищені з 1996 по 2018 рр. у спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки дисертації на здобуття вчених ступенів кандидата та доктора наук за різними спеціальностями та авторефератів, які зберігаються у бібліотеці. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14816
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zah_dysert.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.