Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14815
Назва: Етичні і юридичні проблеми психотерапії
Автори: Павлюк, Тетяна Миколаївна
Pavliuk, Tetiana M.
Бібліографічний опис: Павлюк Т. М. Етичні і юридичні проблеми психотерапії : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальності 053 «Психологія» освітньої програми «Клінічна психологія» / Т. М. Павлюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2017. – 11 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 23-жов-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психотерапія
психологічна допомога
етика
деонтологія
етичні принципи
етичні правила
етичний кодекс психолога
правова регуляція психологічної допомоги
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни є підготовка фахівців, що володіють знаннями і вміннями системи етичної та правової регуляції професійної діяльності психологів і психотерапевтів в обсязі, який є необхідним для того, щоб: дотримуватись етичних норм і принципів при виконанні професійної діяльності; запобігати етичним і правовим порушенням у психотерапевтичній практиці; здійснювати деонтологічний аналіз психологічних досліджень. Вивчення навчальної дисципліни «Етичні і юридичні проблеми психотерапії» зосереджене на таких питаннях: основи етичної компетентності психотерапевта (психолога), деонтологічний аналіз психотерапевтичної діяльності та його основні моделі, етичні дилеми у практиці психотерапевтичної допомоги, дотримання етичних принципів і правил у психотерапії дітей та підлітків, правове регулювання психологічної допомоги в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14815
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pavliuk.pdf782,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.