Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14808
Назва: Поверхневі явища в напівпровідниках : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Мирончук, Галина Леонідівна
Myronchuk, Halyna L.
Бібліографічний опис: Мирончук Г. Л. Поверхневі явища в напівпровідниках : програма нормативної навчальної дисципліни / Г. Л. Мирончук ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, кафедра експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій . – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2018. – 5 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 22-жов-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Релаксаційні процеси в напівпровідниках» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін, забезпечує професійний розвиток магістра та призначена для узагальнення, систематизації та закріплення теоретичних знань і практичних навиків, набутих за час навчання, які сприятимуть розумінню процесів, які мають місце на поверхні твердих тіл та в при поверхневих областях. Поверхневі ефекти враховуються і використовуються для розробки напівпровідникових приладів нового покоління з унікально високими параметрами.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Поверхневі явища в напівпровідниках » підготовки магістра, галузі знань «10 – Природничі науки», спеціальності «104 – Фізика та астрономія» освітньої програми «Фізика та астрономія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14808
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
napivprov.pdf485,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.