Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14592
Назва: Моделювання впливу вартісних чинників на розвиток підприємств харчової промисловості
Інші назви: Modeling the influence of cost factors on the development of enterprises of the food industry
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Моделювання впливу вартісних чинників на розвиток підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 315–351, 391–392.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 14-вер-2018
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: ймовірнісно-автоматна модель
хлібопекарське підприємство
прогнозні моделі
виробництво продовольчих товарів
Україна
Волинь
probabilistic-automatic model
bakery enterprise
forecast models
food production
Ukraine
Volyn
Короткий огляд (реферат): Побудовано ймовірнісно-автоматну модель діяльності хлібопекарського підприємства. Побудовано прогнозні моделі виробництва продовольчих товарів в Україні та на Волині. The probabilistic-automatic model of the activity of the bakery enterprise was constructed. Forecast models of food production in Ukraine and in Volyn have been constructed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14592
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
book 5-2.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.