Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14585
Назва: Психологія професійної ідентичності
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Kots, Mykhailo O.
Бібліографічний опис: Коць М. О. Психологія професійної ідентичності : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / М. О. Коць ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2019. - 12 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 14-вер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: професійна ідентичність
професіоналізації особистості
професійне самовизначення
професійна самореалізація особистості
Короткий огляд (реферат): Основною метою навчальної дисципліни є формування у магістрантів сучасного уявлення про професіоналізм, динаміку професійного самовизначення, професійної ідентичності особистості та вміння на практиці застосовувати рекомендації сучасної психології професійної діяльності та професійної кар’єри, сприяти на цій основі виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності психолога. Основними завданнями вивчення дисципліни “Психологія професійної ідентичності” є: формування уявлень про психологію професійної ідентичності як про актуальну теоретико-прикладну наукову галузь; інтеграція та систематизація знань про професійну ідентичність та професійне самовизначення особистості впродовж усього життєвого шляху; опанування знань про психологію суб’єкта фахової діяльності та успішну побудову ним професійної кар’єри; формування професійного мислення магістрантів, набуття ними досвіду творчого використання психологічних знань для вирішення конкретних завдань майбутньої фахової діяльності; сприяння професійному самовизначенню та набуттю магістрантами професійно-педагогічної ідентичності через усвідомлення психологічних особливостей фахової діяльності та передумов її опанування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14585
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія професійної ідентичності.pdf378,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.