Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14558
Назва: Texte und Aufgaben für selbstständige Arbeit
Інші назви: Тексти та завдання для самостійної роботи
Автори: Семенюк, Лариса Йосипівна
Semeniuk, Larysa Y.
Бібліографічний опис: Семенюк Л. Й. Texte und Aufgaben für selbstständige Arbeit : тексти та завдання для самостійної роботи студентів II курсу факультету міжнародних відносин. – Луцьк, 2017. – 121 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 11-вер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Тексти, діалоги і завдання для самостійної роботи
Розмовні фрази для використання у типових комунікативних ситуаціях
Короткий огляд (реферат): Дана розробка складається з трьох основних розділів: «Тексти, діалоги і завдання для самостійної роботи», «Тексти для індивідуального читання», «Розмовні фрази для використання у типових комунікативних ситуаціях». Перший розділ містить основні та додаткові тексти і діалоги, що охоплюють розмовну тематику другого року вивчення іноземної мови, а саме: «Магазини і покупки», «Здоров’я людини. Медичне обслуговування», «Подорожі», «У місті», «Відвідування театру, кіно, музею». До кожного тексту подано ключові слова і вирази, обов’язкові для вивчення, а також ряд вправ і завдань для перевірки розуміння прочитаного. У кінці кожної теми є вправи на переклад речень з української на німецьку мову, де використані вивчені граматичні структури та лексика з поданих вище текстів. Другий розділ містить оригінальні німецькомовні тексти, призначені для індивідуального читання, які містять інформацію про географію, історію, промисловість та сільське господарство країн Європи, а також про історію створення, структуру та основні завдання Євросоюзу. Останній розділ складають об’єднані в тематичні блоки розмовні фрази повсякденного вжитку, що використовуються у типових комунікативних ситуаціях. Видання містить додаткові тексти та діалоги, що відповідають тематиці навчальної програми з дисципліни «Іноземна мова (німецька)» для студентів II курсу, та завдання до них. Подано також тексти для індивідуального читання та список розмовних фраз для типових комунікативних ситуацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14558
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
нім_тексти_завд_ сам.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.