Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14537
Назва: Вибрані аспекти вивчення курсу «Загальна та дошкільна педагогіка з методикою її викладання у ВНЗ»
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Melnyk, Iryna M.
Бібліографічний опис: Мельник І. М. Вибрані аспекти вивчення курсу «Загальна та дошкільна педагогіка з методикою її викладання у ВНЗ» / І. М. Мельник // Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (31 травня-1 червня 2018 року) / А. В. Лякішева (заг. ред.), П. М. Гусак, І. Б. Кузава та ін.. – у 2-т.. – Т.2 (М-Я). – Луцьк, 2018. – С. 23-26.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 2-сер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: креативна та творча особистість працівника дошкільної освіти
методика викладання педагогічних дисциплін у ВЗО
інноваційні підходи до викладання педагогічних дисциплін
Серія/номер: ;Т.2
Короткий огляд (реферат): Метою нашої публікації є акцентувати увагу на підготовці магістрів до роботи з батьками, формування у них вміння співпрацювати з сім’ями, сприя Студенти ознайомилися з моделлю взаємодії педагогів та батьків, що передбачає – три етапи педагогічної освіти молодих сімей: теоретичний (оволодіння теоретичними знаннями); практичний (формування педагогічних умінь та навичок у батьків); підсумковий (аналіз запропонованих дій в роботі ЗДО та сім’ї). Ми акцентували, що в роботі з батьками варто враховувати їх різний рівень розвитку, досвіду, освіти, педагогічної підготовки, а тому доречними будуть індивідуально-особистісний та диференційований підхід вихователів до батьків. Саме ці умови науковці А.Гонєєв, А.Московкіна, Е. Стреблова, К.Крутій, О.Кононко називають найважливішими в успішному залученні батьків до взаємодії із дошкільним закладоми,сприяти виробленню культури батьківства. У розмаїтті лекцій та практичних занять з курсу «Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ» ми виділяємо питання підготовки майбутніх фахівців до роботи з батьками, формування основ співробітництва ЗДО і сім’ї, культури батьківства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14537
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnyk_tezykonf.pdf159,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.