Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14525
Назва: Друга іноземна мова (німецька) : метод. реком. до теми «Die Stadt. Orientierung in der Stadt»
Автори: Пасик, Людмила Адамівна
Близнюк, Людмила Миколаївна
Бібліографічний опис: Близнюк Л. М. Друга іноземна мова (німецька) : метод. реком. до теми «Die Stadt. Orientierung in der Stadt» / авт.-упоряд. : Л. М. Близнюк, Л. А. Пасик. – Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 80 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 31-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: місто
орієнтування
визначні місця
підрядне речення часу
плюсквамперфект
lassen
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації створено згідно з діючою навчальною програмою курсу «Друга іноземна мова (німецька)» для студентів ІІІ курсу факультету іноземної філології. Рекомендації вміщують граматичний, лексичний і текстовий матеріал та вправи до теми «Місто. Орієнтування в місті». Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетенцій: граматичної, лексичної, компетенції у читанні, говорінні, аудіюванні і письмі. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову.
Опис: Методичні рекомендації призначені для студентів денної та заочної форми навчання, які вивчають німецьку мову як другу іноземну, та містять матеріали до однієї із тем навчальної програми з другої іноземної мови. Основна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетенцій: лексичної компетенції, граматичної компетенції, компетенції у читанні, говорінні, аудіюванні і письмі. Методичні рекомендації складаються з трьох частин. Перша частина містить пояснення граматичного матеріалу по темах «Das Plusquamperfekt», «Der Temporalsatz» та «Das Verb lassen», а також комплекс вправ для формування німецькомовної граматичної компетенції студентів. Друга частина містить лексичний матеріал до теми «Місто. Орієнтування в місті», а також лексико-граматичні вправи для його практичного застосування. Третя частина містить текстовий матеріал та комунікативні завдання до теми, які сприяють формуванню комунікативної компетенції студентів. Запропоновані завдання можуть бути використані повністю чи вибірково, самостійно чи під керівництвом викладача. Рекомендації доповнює диск із записами аудіо-текстів. Бажаємо успіху всім тим, хто любить німецьку мову і хоче її вивчати!
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14525
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Track 2 Wegbeschreibung.mp3аудіо 21,52 MBMPEGПереглянути/відкрити
Track 1 Wegbeschreibung.mp3аудіо 11,25 MBMPEG AudioПереглянути/відкрити
DIE STADT. ORIENTIERUNG IN DER STADT Blysnjuk L. Pasyk L..pdfосновний текст1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.