Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14475
Назва: Міжнародні фінанси та оподаткування: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Карлін, Микола Іванович
Karlin, Mykola I.
Бібліографічний опис: Карлін М. І. Міжнародні фінанси та оподаткування: програма вибіркової навчальної дисципліни / М. І. Карлін; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, факультет економіки та управління, кафедра фінансів,банківської справи та страхування. – Луцьк, 2018. – 8 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 26-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: структура міжнародних фінансів
Світовий валютний ринок
Міжнародні кредитні ринки
Короткий огляд (реферат): Курс читається для студентів спеціальностей «Облік та оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування Мета курсу – вивчення студентами сутності міжнародних фінансів, міжнародних валютно-фінансових відносин, форм та інструментів їх реалізації, сучасних тенденцій в розвитку міжнародних фінансів та міжнародному оподаткуванні.
Опис: Програма вибіркової навчальної дисципліни "Міжнародні фінанси та оподаткування" для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальностей 071 "Облік та оподаткування" освітніх програм "Облік та аудит" і "Оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит", 073 "Менеджмент та управління" освітньої програми "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14475
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mof_2018.pdf682,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.