Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14440
Назва: Арт-техніки активізації внутрішніх ресурсів людини
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Vichalkovska, Nataliia K.
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Арт-техніки активізації внутрішніх ресурсів людини : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / Н. К. Вічалковська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 13 с.
Дата публікації: 21-лют-2018
Дата внесення: 24-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: арт-терапія
арт-техніки
психомалюнки
пісочна терапія
казкотерапія
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни є ознайомлення студентів з практикою використання арт-технік активізації внутрішніх ресурсів людини у генетично-віковому розрізі. Особлива увага приділяється розвитку імагінативно-аттенційних процесів, сенсорному розвитку, розвитку емоційної чутливості, а також умінню по-творчому вирішувати терапевтичні й дидактичні завдання. Зміст програми: 1. Арт-техніки, методи, матеріали в арт-терапії: теоретичні та прикладні аспекти вивчення. 2. Арт-техніки в формуванні мотиваційної сфери у дітей з особливостями в розвитку. 3. Використання арт-технік в практиці казкотерапії. 4. Графічні арт-техніки. 5. Психомалюнок в арт-техніках 6. Арт-техніки роботи з піском 7. Арт-техніки у парній роботі 8. Арт-техніки роботи з природними та синтетичними матеріалами. 9. Використання арт-технік у психокорекційній роботі з сім’ями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14440
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
прогр. з арт.техн.pdf502,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.