Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14407
Назва: Безпека життєдіяльності та охорона праці
Автори: Магдисюк, Людмила Іванівна
Mahdysiuk, Liudmyla I.
Бібліографічний опис: Магдисюк Л. І. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до курсів «Безпека життєдіяльності та охорона праці», «Безпека життєдіяльності», «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці», «Основи охорони праці» / Л. І. Магдисюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2018. – 59 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 23-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: безпека життєдіяльності
охорона праці
надзвичайні ситуації
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях до курсу викладено мету вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці», загальні вимоги до підготовки студентів, представлені опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних та практичних занять, ситуаційні завдання до практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання та завдання для самоконтролю, питання для підготовки до заліку (екзамену), критерії оцінювання знань, тестові завдання для самостійної перевірки знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14407
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка-БЖД-2018.pdf804,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.