Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14390
Назва: Психологічна допомога у надзвичайних ситуаціях
Автори: Бабій, Микола Федорович
Babii, Mykola F.
Бібліографічний опис: Бабій М. Ф. Психологічна допомога у надзвичайних ситуаціях : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / М. Ф. Бабій, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 10 с.
Дата публікації: 18-кві-2018
Дата внесення: 19-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: ситуація
психологічна стійкість
афект
страх
агресія
конфлікт
конформізм
Короткий огляд (реферат): Сформувати у студентів фундаментальні знання прикладного змісту про особливості поведінки людей різного віку в умовах надзвичайних ситуацій. Розкрити зміст видів поведінки людей в екстремальних та наданні психологічної допомоги тим хто її потребує. Сформувати практичні навички надання психологічної допомоги широким верствам населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Зміст навчальної програми: 1. Поведінка в екстремальних ситуаціях 2. Поведінка людини у натовпі 3. Страх та його подолання 4. Афективна поведінка 5. Агресія, конфлікт та шляхи його вирішення. 6. Упередженість та її попередження 7. Конформізм та паніка 8. Брехня та її види 9. Альтруїзм як форма надання допомоги 10. Психологія ризику 11. Стрес та професійне здоров’я 12. Складання програми надання психологічної допомоги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14390
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
псих доп надз сит.pdf458,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.