Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14388
Назва: Переддипломна науково-дослідна практика
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Hoshovska, Dariia T.
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Переддипломна науково-дослідна практика : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / Д. Т. Гошовська, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 9 с.
Дата публікації: 18-кві-2018
Дата внесення: 19-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: дослідження
спостереження
анкетування
тестування
Короткий огляд (реферат): Переддипломна практика дасть можливість поглибити та закріпити теоретичні знання та практичні навички з психології і навчальних дисциплін циклу професійної та практичної підготовки, вдосконалити уміння проводити діагностику та корекцію психічних станів та властивостей, здійснювати інтерпретацію отриманих даних і використовувати їх для виконання кваліфікаційної роботи; а також формування умінь і навичок роботи за фахом, набуття досвіду організаційної, виховної роботи в колективі. Зміст програми: 1.Вибір бази практики, вибірки досліджуваних 2.Вибір та узгодження методик дослідження 3.Проведення дослідження 4.Опрацювання отриманих даних 5.Інтерпретація отриманих даних. Факторний, кореляційний або дисперсійний аналіз. 6.Графічне оформлення наукової роботи 7. Складання звіту за результатами переддипломної практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14388
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pered_praktyka.pdf362,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.