Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1431
Назва: Тип гемодинаміки у спортсменів з різними видами спортивної спеціалізації
Автори: Сокол, Альона Павлівна
Журавльов, Олександр Анатолійович
Sokol, А. P.
ZHuravlev, А. А.
Бібліографічний опис: Сокол А. П. Тип гемодинаміки у спортсменів з різними видами спортивної спеціалізації / А. П. Сокол, О. А. Журавльов // Матеріали III науково-практичної всеукраїнської конференції молодих вчених та студентів "Біологічні дослідження". - Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. - С. 13-15.
Дата публікації: 27-кві-2012
Дата внесення: 8-чер-2013
Видавництво: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Теми: гемодинаміка
тетраполярна реографія
стаєри
командні види спорту
Короткий огляд (реферат): Основним напрямком сучасного спорту є підвищення інтенсивності тренувально-змагальної діяльності спортсменів. При цьому, на фоні збільшення об’ємів тренувальної роботи, оперативна оцінка функціонального стану основних, підтримуючих працездатність організму, фізiологічних систем (кардіо-респіраторна, опорно-рухова та інші), набуває важливого і визначного значення. У зв’язку з цим, особливого значення набувають дослідження, котрі направлені на пошук та розробку нових високоінформативних методів оцінки функціонального стану спортсменів, та впровадження в практику окремих видів спорту, інформативних критеріїв, які дозволяють швидко та адекватно визначити залежність гемодинамічного профілю спортсмена та рівня його спортивної підготовленості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1431
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sokol.pdf118,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.