Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14303
Назва: Тестові завдання для вступників спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітнього ступеня "Магістр" денної та заочної форми навчання
Автори: Левицький, Віктор Володимирович
Levytskyi, Viktor V.
Бібліографічний опис: Левицький В. В. Тестові завдання для вступників спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітнього ступеня "Магістр" денної та заочної форми навчання / В. В. Левицький ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , факультет економіки та управління, кафедра фінансів та кредиту . – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2018. – 44 с.
Дата публікації: 11-тра-2018
Дата внесення: 11-лип-2018
Видавництво: Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Entrance tests
specialty 072 «Finance, Banking and Insurance»
educational level "Master"
Вступні тести
освітній ступінь "Магістр"
спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"
Короткий огляд (реферат): Тестові завдання для вступників спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітнього степеня «Магістр» денної та заочної форми навчання. Рекомендовано бакалаврам усіх спеціальностей, які бажають продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня "Магістр" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".
Опис: Комплекс тестових завдань з дициплін бакалаврського циклу навчання спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" для вступу в магістратуру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14303
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tests_mag_vstup_2018.pdf347,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.