Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14134
Назва: Психологія роботи з групами ризику
Автори: Хворост, Христина Юріївна
Khvorost, Khrystyna Yu.
Бібліографічний опис: Хворост Х. Ю. Психологія роботи з групами ризику : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0301 Соціально-політичні науки напряму підготовки 6.030103 Практична психологія / Х. Ю. Хворост ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. - Луцьк, 2017. - 14 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: групи ризику
психічне здоров'я
професійні ризики
діагностика станів
психологічна допомога
психопрофілактика
Короткий огляд (реферат): Навчальний курс «Психологія роботи з групами ризику» містить систематизовані знання щодо визначення осіб, які належать до певної групи ризику, чинників, які призвели до кризового стану клієнта, особливостей, спільностей та відмінностей в роботі з певними групами клієнтів. Курс складається з існуючого світового та вітчизняного теоретичного аналізу та практичного досвіду роботи з такими групами ризику як залежні клієнти, жертви насильства, особи позбавлені волі, ВІЛ-інфіковані, безпритульні та іммігранти. Завдання дисципліни передбачають оволодіння методами, формами, технологією консультативного процесу в роботі з особами, які належать до груп ризику, формування навичок постановки психологічного діагнозу, адекватного та вмілого використання діагностичних методик.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14134
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія роботи з групами ризику.pdf184,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.