Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14131
Назва: Психологія суїциду
Автори: Федоренко, Раїса Петрівна
Fedorenko, Raisa P.
Бібліографічний опис: Федоренко Р. П. Психологія суїциду: програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0301 Соціально-політичні науки напряму підготовки 6.030102 Психологія ; 6.030103 Практична психологія / Р. П. Федоренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. - Луцьк, 2017. - 22 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологія суїциду
психічне здоров'я
суїцидальні ризики
суїцидальна поведінка
психологічна допомога
психологія консультування різних категорій клієнтів
Короткий огляд (реферат): Мета курсу: ознайомлення студентів із широким колом теоретико-методологічних питань психології суїциду, формування системи наукових знань в галузі теорії суїцидальної поведінки, практики психологічного консультування та терапії осіб із суїцидальними намірами, формування вмінь та навичок консультативної роботи та попередження суїцидальних спроб серед населення. Завдання курсу: сформувати у студентів знання з теорії суїцидальної поведінки, мотивації та факторів, які детермінують суїцидальну спрямованість особистості, понятійний апарат з психології суїциду на базі ознайомлення з основною психологічною літературою, вміння та навички роботи з діагностичними методиками із суїцидології та інтерпретації отриманих даних для постановки психологічного діагнозу, навички проведення консультування осіб, схильних до суїцидальних намірів, та опанування студентами методиками та техніками терапії щодо осіб, які здійснили спробу самогубства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14131
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія суїциду 2017-2018 н.р..pdf222,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.