Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14127
Назва: Психологічна служба в медичних установах
Автори: Шкарлатюк, Катерина Іванівна
Shkarlatiuk, Kateryna I.
Бібліографічний опис: Шкарлатюк К. І. Психологічна служба в медичних установах: програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030103 Практична психологія галузі знань 0301 Соціально-політичні науки / К. І. Шкарлатюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. - Луцьк, 2017. - 17 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологічна служба в медичних установах
психічне здоров'я
психіка хворого
психопрофілактика захворювань
психологічна допомога
медичні працівники
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна призначена для вивчення студентами комплексу специфічних освітніх, наукових і професійних вкладів психологічної науки, спрямованих на підтримку людини, яка потребує медико- психологічної допомоги, попередження і лікування хвороб, ідентифікацію етіологічних і діагностичних корелятів здоров’я, хвороби і пов’язаних з нею дисфункцій, а також аналіз і покращення системи психологічної допомоги в спеціалізованих медичних закладах так само як і формування стратегії (політики) покращення і удосконалення засобів заємодії в системах: психолог-хворий, психолог-лікар, лікар-хворий тощо. навички. Метою курсу є оволодіння науковою позицією в діяльності психологічних служб медичної установи. Завданнями дисципліни є узагальнення знань про практичну психологію як професійну діяльність, роль методологічних позицій в практичній психології, особливості діяльності та функції психологічної служби в медичних установах, специфіка діяльності медичного психолога, ознайомлення з веденням документації медичним психологом, організація практикуму з психологічної допомоги хворим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14127
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
психо 2017.pdf209,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.