Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14073
Назва: Психологія духовних практик
Автори: Крижановська, Зореслава Юріївна
Kryzhanovska, Zoreslava Yu.
Бібліографічний опис: Крижановська З. Ю. Психологія духовних практик : програма (вибіркової) навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньої програми (спеціалізації) Клінічна психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2018. - 11 с.
Дата публікації: кві-2018
Дата внесення: 8-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: духовні практики
східні духовні практики
духовність
позитивна психотерапія
Короткий огляд (реферат): Курс є вибірковою дисципліною підготовки фахівців за спеціальністю «Клінічна психологія» за освітнім ступенем «магістр». Дисципліна вивчається в одинадцятому семестрі. Змістові модулі дисципліни забезпечують якісну підготовку на рівні магістра психології за рахунок узагальнення знань та вмінь, що були набуті студентами у змістових модулях інших психологічних дисциплін, в єдину професійну психологічну картину побудови світу. Предметом вивчення навчальної дисципліни є система практичного впливу на особистість людини за посередництвом духовних практик Сходу та Заходу. Вивчення запропонованої навчальної дисципліни є небхідним для формування психологічної освченості та культури майбутніх фахівців, їх практичних умінь та навичок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14073
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psychol_spirituality.pdf816,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.