Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14039
Назва: Твердотільне параметричне моделювання
Автори: Замуруєва, Оксана Валеріївна
Коровицький, Андрій Михайлович
Булік, Юрій Володимирович
Ольхова, Наталія Володимирівна
Бібліографічний опис: Твердотільне параметричне моделювання : курс лекцій / Ю. В. Булік, О. В. Замуруєва, А. М. Коровицький, Н. В. Ольхова. – Луцьк, 2017. – 58 с.
Дата публікації: бер-2017
Дата внесення: 5-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Рrо/ENGINEER
Creo 3.0
Двомірне проектування
Створення креслень
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій призначений для освоєння студентами ВНЗ основ проектування в Рrо/ENGINEER, ознайомлення з основними модулями і командами системи, що забезпечує якісну підготовку фахівців природничих і інженерних спеціальностей. Програмний продукт Pro/ENGINEER широко розповсюджена повнофункціональна система автоматизованого проектування високого рівня, що охоплює весь цикл «конструювання – виробництво» у машинобудуванні і побудована на оригінальній технології параметризації Proven Technology. На численних прикладах показані функціональні можливості програми з моделювання 2D- і 3D-об’єктів. Структура видання охоплює навчальні дисципліни «Інженерна графіка», «Основи технічної інформатики», «Методики розробки проектів», «Технічне проектування», й містять набір матеріалів необхідних для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи студентів. Навчальне видання відповідає чинним навчальним програмам підготовки й рекомендовано студентам спеціальностей 014 Середня освіта (фізика), 104 Фізика та астрономія, 105 Прикладна фізика та наноматеріали, 151 Автоматизація та комп’ютерно-орієнтовані технології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14039
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tverdot.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.