Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13999
Назва: Історія філософії України
Автори: Гудзенко-Александрук, Олена Георгіївна
Hudzenko-Aleksandruk, Olena H.
Бібліографічний опис: Гудзенко-Александрук О. Г. Історія філософії України : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму підготовки 6.020301 Філософія / О. Г. Гудзенко-Александрук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра філософії та релігієзнавства. - Луцьк, 2017. - 10 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 27-кві-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: теоретичні витоки української філософії
основні джерела української філософії
теоретичні положення філософських вчень українських філософів
своєрідність вирішення універсальних філософських проблем
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни «Історія філософії України» спрямоване на реалізацію сучасної концепції освіти студентів вищих навчальних закладів України, основою якої є ґрунтовна історико-філософська підготовка у поєднанні з орієнтацією на світоглядно-філософські проблеми українського суспільства і світового товариства. Метою викладання дисципліни «Історія філософії України є досягнення розуміння студентами специфіки української філософії, її місця в світовій філософії, що потребує поглибленого вивчення та переосмислення розвитку вітчизняної філософії як важливого складника самоусвідомлення національної духовної культури; визначення її місця в системі світової філософії, в рамках якої вона розвивалася, зберігаючи свою специфічність та самобутність, тяглість і неперервність своїх традицій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13999
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hist_philos_Ukr.pdf464,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.