Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13882
Назва: Психофізіологічний розвиток та психокорекція емоційного стану осіб пізньої зрілості
Автори: Грицюк, Ірина Михайлівна
Магдисюк, Людмила Іванівна
Hrytsiuk, Iryna M.
Mahdysiuk, Liudmyla I.
Бібліографічний опис: Грицюк І. М. Психофізіологічний розвиток та психокорекція емоційного стану осіб пізньої зрілості / І. М. Грицюк, Л. І. Магдисюк // Osiągnięcia naukowe, rozwój, propozycje na rok 2016 : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej NaukowoPraktycznej, (30.12.2016). - Warszawa,2016. - С. 25-28.
Дата публікації: гру-2016
Дата внесення: 10-кві-2018
Видавництво: Diamond trading tour
Теми: психокорекція
пізня зрілість
психосоціальний розвиток
соціальна зрілість
психофізіологія старіння
емоційний стан
Короткий огляд (реферат): Старіння — це проблема, яка має під собою як фізіологічне так, і соціальне підґрунтя. Оскільки супроводжується помітними проблемами зі здоров’ям, погіршенням фізіологічних процесів, призводить до зменшення взаємодії із соціальним середовищем, та усвідомленням мало значущості власного життя та діяльності. Основним фактором зниження фізичної та соціальної активності в даному віці є зниження мотивації, та втрата віри у власні сили та порушення емоційної сфери особистості. Також важливою причиною проблем осіб пізньої зрілості в Україні є низька платоспроможність та залежність від інших осіб. Наша стаття присвячена вивченню психічних та психофізіологічних особливостей функціонування осіб пізньої зрілості та психокорекційних можливостей сучасної психологічної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13882
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-1-25-28.pdf114,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.