Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13864
Назва: Інформаційно-аналітична діяльність
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Інформаційно-аналітична діяльність : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.020105 Документознавство та інформаційна діяльність / В. В. Надольська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2018. – 17 c.
Дата публікації: лют-2018
Дата внесення: 10-кві-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: інформація
інформаційна продукція
інформаційний продукт
інформаційна послуга
методи організації інформаційно-аналітичної діяльності
правове регулювання інформаційної сфери в Україні
аналіз текстів документів
аналітичне читання
інформаційно-аналітичні документи
джерела інформації
інформаційно-аналітична діяльність
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Інформаційно-аналітична діяльність» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за напрямом підготовки 6.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність» і спрямована на: отримання студентами поглиблених знань про роль інформації в сучасному інформаційному суспільстві, місце інформаційних технологій та методик інформаційно-аналітичної діяльності у сфері суспільних відносин; оволодіння методикою інформаційно-аналітичної діяльності з метою її результативного та кваліфікованого самостійного практичного використання у майбутній професійній роботі. Основними завданнями вивчення дисципліни «Інформаційно-аналітична діяльність» є: оволодіння базовими поняттями інформаційно-аналітичної діяльності; створення чітких та системних уявлень про феномен інформаційної діяльності; вивчення змістовних характеристик інформаційної діяльності; засвоєння уявлень про інформаційну діяльність у різних суспільних сферах; вивчення змісту і сутності інформаційно-аналітичної системи та її складових; з’ясування основних методів, принципів і ролі інформаційно-аналітичного забезпечення в процесі прийняття рішень у сфері практичної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13864
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Infor-analit dijalnist bakalavry Надольська.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.