Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13818
Назва: Педагогіка і методика навчання історії
Автори: Прокопчук, Вікторія Євгенівна
Бібліографічний опис: Прокопчук В. Є. Педагогіка і методика навчання історії : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0203 Гуманітарні науки напряму підготовки 6.020302 Історія ; галузі знань 0201 Культура напряму підготовки 6.020103 Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури / В. Є. Прокопчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2018. - 15 с.
Дата публікації: лют-2018
Дата внесення: 27-бер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: педагогіка
методи навчання історії
Форми організації навчання
концепції виховання
управління в галузі освіти
зміст освіти
Короткий огляд (реферат): Одне з найбільш відповідальних завдань суспільства - освіта та виховання підростаючих поколінь. Розширення демократичних основ у школі нерозривно пов'язано з процесом формування якісно нового поповнення вчительських рядів. Від професійної підготовки, рівня духовності та культури педагога значною мірою залежить успіх освіти й виховання школярів. Вищий заклад освіти не в змозі навчити своїх студентів абсолютно всьому, розробити рекомендації на всі випадки життя. Проте, дати основні знання та вміння, які становлять основу професійної підготовки, він зобов'язаний. Для майбутніх вчителів об'єднує і завершує процес професійно-педагогічної освіти методична освіта. Програма навчальної дисципліни “Педагогіка і методика викладання історії ,” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 6.020302 «Історія» Предметом вивчення навчальної дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів як до педагогічної практики так і до роботи в закладах освіти. Мета курсу – підготувати студентів до вивчання історії в школі. Завдання навчальної дисципліни: озброїти студентів знаннями основних закономірностей навчання й виховання, допомогти оволодіти основними практичними вміннями викладання відповідного шкільного предмету та ведення виховної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13818
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prokopchuk_2018_MVI.pdf496,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.