Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13814
Назва: Друга Річ Посполита: особливості політичного, економічного та соціокультурного розвитку
Автори: Разиграєв, Олег Володимирович
Razyhraiev, Oleh V.
Бібліографічний опис: Разиграєв О. В. Друга Річ Посполита: особливості політичного, економічного та соціокультурного розвитку : програма вибіркової навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів галузі знань 0203 Гуманітарні науки напряму підготовки 6.020302 Історія / О. В. Разиграєв ; Східноєвропейський національний університет, кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2018. - 18 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 27-бер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Друга Річ Посполита
міжвоєнний період
Юзеф Пілсудський
Прометеїстський рух
польське питання
Короткий огляд (реферат): Дисципліна “Друга Річ Посполита: особливості політичного, економічного та соціокультурного розвитку” належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на ознайомлення студентів з особливостями суспільно-політичного, соціально-економічного та культурного життя Другої Речі Посполитої – польської держави, відновленої у 1918 році після 123 років поділів Австрією, Прусією та Росією. Мета навчальної дисципліни: формування у студентів ґрунтовних знань з історії Другої Речі Посполитої; вивчення причин, передумов та основних етапів становлення державності; аналіз особливостей суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку; простеження головних тенденцій соціокультурного життя, еволюції підходів до вирішення національного та релігійного питання; визначення місця та ролі Другої Речі Посполитої у системі міжнародних відносин у 1918-1939 рр.; з’ясування причин втрати державності восени 1939 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13814
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДРП_Разиграєв_2018.pdf468,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.