Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1378
Назва: Робочий зошит для вивчення номенклатури з курсу “Загальне землезнавство”
Автори: Мельнійчук, Михайло Михайлович
Білецький, Юрій Валентинович
Melniichuk, Mykhailo M.
Biletskyi, Yurii V.
Бібліографічний опис: Мельнійчук М. М. Робочий зошит для вивчення номенклатури з курсу “Загальне землезнавство” : для студентів географічного факультету / М. М. Мельнійчук, Ю. В. Білецький ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра географії. – Луцьк, 2012. – 47 с.: іл. (карти).
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 3-чер-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): При вивченні курсу “Загальне землезнавство” для поглиблення та формування понять, про географічну оболонку студентам географічного факультету необхідно оволодіти географічною номенклатурою, яка включає в себе набір географічних назв. В пошуках номенклатури студенти можуть користуватися різними атласами та картами. Для кращого засвоєння та систематизації знань автором розроблений робочий зошит із завданнями та контурними картами, що дасть можливість повторювати пройдений матеріал і раціонально використовувати час. Завдання є загальними для всіх блоків географічної номенклатури і вимагають цифрового позначення географічних об’єктів на контурні карти вміщені в робочому зошиті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1378
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zag_zemlezn_nomenkl.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.