Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13772
Title: Інструментознавство та інструментування (мелодія народна "Гоп-га-гов"): методичні рекомендації для самостійної роботи з курсів «Інструментознавство та інструментування» та «Методика і практикум роботи з творчим колективом»
Authors: Охманюк, Віталій Федорович
Okhmaniuk, Vitalii F.
Гордійчук, Андрій Миколайович
Hordiychuk, Andrii M.
Bibliographic description (Ukraine): Охманюк В. Інструментознавство та інструментування (мелодія народна «Гоп-га-гов»): метод.-реком. для сам. роб. з курсів «Інструментознавство та інструментування» та «Методика і практикум роботи з творчим колективом» / В. Охманюк, А. Гордійчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет мистецтв, кафедра музично-практичної підготовки . – Луцьк : Вежа-Друк, 2018 − 42 с.
Issue Date: 21-Feb-2018
Date of entry: 16-Mar-2018
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: Оркестр
полька
інструменти
народні мелодії
інструментознавство
інструментування
Abstract: У методичні рекомендації з дисципліни «Інструментознавство та інструментування» запропоновано твір «Гоп-га-гов». Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі яких покладено теми українські народні мелодії. Переважно солюючими інструментами є сопілка та цимбали.
Description: Рекомендовано студентам 1 курсу напряму «Музичне мистецтво» та викладачам вищих мистецьких навчальних закладів, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів. Також матеріал наближено до практичного використання на заняттях з дисциплін «Оркестровий клас», «Художня лабораторія народного мистецтва», «Методика і практикум роботи з творчим колективом», «Лабораторія творчого колективу».
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13772
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gop_gov.pdf35,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.