Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13772
Назва: Інструментознавство та інструментування (мелодія народна "Гоп-га-гов"): методичні рекомендації для самостійної роботи з курсів «Інструментознавство та інструментування» та «Методика і практикум роботи з творчим колективом»
Автори: Охманюк, Віталій Федорович
Okhmaniuk, Vitalii F.
Гордійчук, Андрій Миколайович
Hordiychuk, Andrii M.
Бібліографічний опис: Охманюк В. Інструментознавство та інструментування (мелодія народна «Гоп-га-гов»): метод.-реком. для сам. роб. з курсів «Інструментознавство та інструментування» та «Методика і практикум роботи з творчим колективом» / В. Охманюк, А. Гордійчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет мистецтв, кафедра музично-практичної підготовки . – Луцьк : Вежа-Друк, 2018 − 42 с.
Дата публікації: 21-лют-2018
Дата внесення: 16-бер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Оркестр
полька
інструменти
народні мелодії
інструментознавство
інструментування
Короткий огляд (реферат): У методичні рекомендації з дисципліни «Інструментознавство та інструментування» запропоновано твір «Гоп-га-гов». Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі яких покладено теми українські народні мелодії. Переважно солюючими інструментами є сопілка та цимбали.
Опис: Рекомендовано студентам 1 курсу напряму «Музичне мистецтво» та викладачам вищих мистецьких навчальних закладів, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів. Також матеріал наближено до практичного використання на заняттях з дисциплін «Оркестровий клас», «Художня лабораторія народного мистецтва», «Методика і практикум роботи з творчим колективом», «Лабораторія творчого колективу».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13772
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gop_gov.pdf35,63 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.