Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13704
Назва: Дидактичні технології у вищій школі: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Гусак, Петро Миколайович
Husak, Petro M.
Бібліографічний опис: Гусак П. М. Дидактичні технології у вищій школі: програма нормативної навчальної дисципліни / П. М. Гусак; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи. - 2017. - 11 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 28-лют-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Інноваційна діяльність педагога
педагогіка вищої школи
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни складена відповідно до навчального плану підготовки фахівця освітнього ступеня «магістр», викладача вищого навчального закладу. Курс «Дидактичні технології у вищій школі» є завершальним у плані організації навчального процесу. Основна увага спрямована на конструювання конкретної навчальної дисципліни за технологічними параметрами. Об’єктом вивчення навчального курсу є – технологічна підготовка студентів до майбутньої викладацької діяльності у ВНЗ. Предметом вивчення навчального курсу є –організація навчального процесу у ВНЗ за технологічними параметрами. Мета вивчення курсу – сформувати у студентів здатність розробляти та представляти навчальне заняття у ВНЗ з технологічних позицій.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Дидактичні технології у вищій школі» підготовки магістр, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, за освітньої програмою Педагогіка вищої школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13704
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
husak_dydakt.pdf345,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.