Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13701
Назва: Іноземна мова (за професійним спрямуванням): програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, Nataliia P.
Гусак, Людмила Євгенівна
Husak, Liudmyla Ye.
Бібліографічний опис: Яцишин Н. П. Іноземна мова (за професійним спрямуванням): програма нормативної навчальної дисципліни / Н. П. Яцишин, Л. Є. Гусак; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут іноземної філології, Кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей. – Луцьк, 2017. – 13 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 27-лют-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Право» і призначена для студентів І курсу юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки денної та заочної форми навчання. Програма курсу грунтується на концептуальних принципах комунікативного підходу до навчання іноземних мов і враховує Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти (ЗЄР) та стандарти Міжнародної системи тестувань з англійської мови (IELTS). Навчання має практичне професійне спрямування та орієнтовано на взаємодію з іншими дисциплінами.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» підготовки бакалаврів, галузі знань 08 Право, спеціальності 081 Право, за освітньою програмою Право, для студентів І курсу денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13701
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inoz_mova_2017-2018 .pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.