Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13677
Назва: Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України : монографія
Інші назви: Economic-mathematical modeling of issue of products in food retail industry of Ukraine : monograph
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України : моногр. / О. Л. Тоцька. – Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2009. – 252 с.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 19-лют-2018
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: харчова промисловість
food retail industry
випуск продукції
production of goods
економіко-математичне моделювання
economic-mathematical modeling
Короткий огляд (реферат): У монографії розроблено теоретичні та науково-методичні основи й інструментарій для побудови економіко-математичних моделей випуску продукції в харчовій промисловості України. Для науковців, практиків, викладачів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13677
ISBN: 978-966-600-372-2
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
book.pdf15,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.