Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатійчук, Віктор Олексійович-
dc.contributor.authorPatiichuk, Viktor O.-
dc.date.accessioned2018-02-07T13:59:29Z-
dc.date.available2018-02-07T13:59:29Z-
dc.date.issued2017-03-
dc.identifier.citationПатійчук В. Особливості організації гастрономічних турів / В. О. Патійчук // Рекреаційно-туристичний потенціал регіонів України : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (м. Луцьк, 30–31 березня 2017 р.). – Луцьк : Терен, 2017. – С. 26–34. - Режим доступу : http://bit.ly/2BfoQpL (дата звернення : 07.02.2018).uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13660-
dc.description.abstractРозглянуто особливості розвитку та організації гастрономічних турів. Розкрито функції гастрономічних турів. Вказано на можливі загрози для відпочивальників у ході реалізації гастротурів. Проаналізовано рівень розвитку гастрономічного туризму в Україні. Досліджено основні центри гастрономічного туризму в країні та світі. Узагальнено головні тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.uk_UK
dc.description.abstractThe features of development and organization of gastronomic tours are considered. The possible threats to tourists during the implementation of gastronomic tours are denoted. The level of gastronomic tourism development in Ukraine is analyzed. The main gastronomic centers of tourism in the country and the world are analyzed. The main trends and perspectives of gastronomic tourism in our country are summarized.-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛуцький інститут розвитку людини Університету «Україна»uk_UK
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UK
dc.subjectгастротуриuk_UK
dc.subjectнаціональна кухняuk_UK
dc.subjectдегустаціяuk_UK
dc.subjectтрадиційна їжаuk_UK
dc.subjectгастрономічні фестиваліuk_UK
dc.subjectкулінарні шоуuk_UK
dc.subjectgastronomic tourism-
dc.subjectgastronomic tours-
dc.subjectnational cuisine-
dc.subjecttasting food-
dc.subjectgourmet-
dc.subjecttraditional food-
dc.subjectgastronomic festivals-
dc.subjectcooking shows-
dc.titleОсобливості організації гастрономічних турівuk_UK
dc.title.alternativeFeatures of gastronomic tours organization-
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_jpg_to_pdf.pdf5,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.