Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13614
Назва: Зелені насадження як складова ландшафтно-архітектурного комплексу міста Луцьк
Автори: Нетробчук, Ірина Марківна
Netrobchuk, Iryna M.
Бібліографічний опис: Нетробчук І. М. Зелені насадження як складова ландшафтно-архітектурного комплексу міста Луцьк / І. М. Нетробчук // Сучасні тенденції збереження, відновлення та збагачення фіторізноманіття ботанічних садів і дендропарків : міжнародна наукова конференція, присвячена 70-річчю дендрологічного парку «Олександрія», як наукової установи НАН України, 23–25 травня 2016 року, м. Біла Церква. - Біла Церква, 2016. - С. 245-248.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 1-лют-2018
Видавництво: Державний дендропарк “Олександрія” НАН України
Теми: зелені насадження
ландшафтно-архітектурний комплекс
озеленення міста
природно-заповідний фонд
Короткий огляд (реферат): Луцьк вважається одним із найзеленіших міст Західної України. Міські і приміські зелені насадження утворюють зелену зону міста. Загальноміська система озеленення набула цілісного характеру завдяки розробці комплексних схем озеленення як складової частини Генеральних планів міст.Узвязку з цим необхідно формувати ландшафтно-рекреаційну зону на базі існуючих зелених насаджень загального користування міської забудови, за межами забудови в межах міста, так і на прилеглих територіях озелененого поясу. Зокрема це створення нових масивів парків і лугопарків, гідропарку вздовж р. Стир та р. Сапалаївка, лісів і лісопарків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13614
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нетробчук І. М. Б_Церква2016.pdf3,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.