Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13589
Назва: Іноземна мова (за професійним спрямуванням) французька: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Радавська, Оксана Мстиславівна
Radavska, Oksana M.
Бібліографічний опис: Радавська О. М. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) французька: програма нормативної навчальної дисципліни / О. М. Радавська; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціальностей. - 2017. - 27 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 30-січ-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Іноземна мова
французька мова
Короткий огляд (реферат): Ця програма розроблені в руслі Болонського процесу, спрямовані на засвоєння даної дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання. Програма передбачають послідовність та наступність у вивченні матеріалу протягом трьох років навчання і зорієнтовані на формування стійких мовленнєвих навичок та вмінь, необхідних для свідомого професійного володіння французькою мовою. Основною метою курсу «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (французька)» є формування у студентів іншомовної комунікативної компетенції, а також виховання позитивного ставлення до оволодіння як мовою, так і культурою франкомовного світу. Основними завданнями навчальної дисципліни є: ознайомлення студентів з особливостями фонетичної будови французькою мови в порівнянні з українською, а саме фонематичним складом французької мови, класифікаціями голосних та приголосних звуків і описом правильної артикуляції кожної з фонем; формування навичок фонемно правильної вимови всіх звуків, як ізольовано так і у потоці мовлення, та розуміння всіх звуків при аудіюванні мовлення; оволодіння базисними інтонаційно-ритмічними моделями французького усного мовлення; засвоєння правил читання та орфографічних правил, вокабуляра, граматичних форм та структур; формування вмінь та навичок структурного оформлення мови в усній та писемній формах.
Опис: У цьому документі подаються програми навчального курсу «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (французька)» для студентів І,ІІ III - курсу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що навчаються за спеціальностями «Геодезія та землеустрій», «Садово-паркове господарство», «Фізика та астрономія»,«Аграрні науки та продовольство», «Природничі науки», «Освіта», «Право», «Педагогічна освіта», «Гуманітарні науки», «Культура». Предметом курсу є усне та писемне мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної французької мови, знання яких дає можливість формувати лінгвістичну компетенцію студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13589
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма збірні групи 2017.pdf893,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.