Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13559
Назва: Композиція в монументальному живописі: методичні рекомендації
Автори: Прокопович, Тетяна Анатоліївна
Тарасюк, Іван Іванович
Prokopovych, Tetiana A.
Tarasiuk, Ivan I.
Бібліографічний опис: Прокопович Т. А. Композиція в монументальному живописі: методичні рекомендації / Т. А. Прокопович, І. І. Тарасюк; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , факультет культури і мистецтв , кафедра образотворчого мистецтва. - Луцьк, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки . -2017. - 24 с.
Дата публікації: лют-2017
Дата внесення: 16-січ-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: композиція
composition
монументальний живопис
the monumental painting
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з курсу «Композиція в монументальному живописі» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямований на поглиблене вивчення правил та прийомів створення монументального зображення за композиційними законами, а також створення оптимальних можливостей для фахового та творчого розвитку студентів, формування в них естетичного смаку відповідно до вимог сучасної системи освіти та умов сьогодення. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Композиція в монументальному живописі».Для викладачів та студентів ІІ-ІІІ курсу напряму підготовки 02 Культура і мистецтво, спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13559
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kompozytsiya_monument_zhyvopys.pdf287,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.