Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13531
Назва: Менеджмент шоу-бізнесу
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Косаковська, Леся Петрівна
Бібліографічний опис: Менеджмент шоу-бізнесу [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ф-т культури і мистецтва, Бібліотека ; уклад. Л. П. Дейнека ; упоряд. Л. П. Косаковська. - Луцьк, 2017. - 67 назв.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 11-січ-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека
ББК: 71я1
Теми: виробництво шоу-бізнесу
шоу-бізнес
бібліографічні видання
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик подає бібліографічну інформацію до вибіркової навчальної дисципліни «Менеджмент шоу-бізнесу» для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів факультету культури і мистецтва СНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічні матеріали у посібнику згруповано за розділами: І. Структура й характерні відмінності, форми, функції та стадії виробництва шоу-бізнесу. ІІ. Нормативно-правові, адміністративні та творчо-виробничі засади менеджменту шоу-бізнесу. ІІІ. Нормативно-правові, адміністративні та творчо-виробничі засади менеджменту шоу-бізнесу. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Описи із фондів бібліотеки мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури, а в електронних ресурсах вказано повну їхню адресу та дату звернення до документа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13531
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
menedzment_shoybisnes.pdf295,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.