Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13529
Назва: Методика навчання іноземної мови (французька): програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Радавська, Оксана Мстиславівна
Radavska, Oksana M.
Бібліографічний опис: Радавська О. М. Методика навчання іноземної мови (французька): програма нормативної навчальної дисципліни / О. М. Радавська; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціальностей. - 2017. - 28 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 10-січ-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Методика навчання іноземної мови
французька мова
початкова освіта
педагогічна освіта
Короткий огляд (реферат): Ця програма розроблена в руслі Болонського процесу, спрямована на засвоєння даної дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання. Програма передбачає послідовність та наступність у вивченні матеріалу і зорієнтована на формування системи знань про цілі, зміст, методи і засоби навчання, а також способи учіння і виховання на матеріалі іноземної мови. Основною метою є формування у студентів достатньої методичної компетенції вчителя. До основних завдань теоретичного курсу відносяться такі: показати головні компоненти теорії сучасного навчання іноземних мов у середніх навчальних закладах і на цій основі навчити студентів використовувати теоретичні знання для вирішення практичних завдань; ознайомити студентів з сучасними тенденціями в навчанні іноземних мов як у нашій країні, так і за кордоном; розкрити суть складових частин і засобів сучасної методики як науки; спрямувати студентів на творчий пошук під час практичної діяльності у школі; сформувати у студентів під час практичних і лабораторних занять професійно- методичні вміння, необхідні для плідної роботи в галузі навчання іноземних мов; забезпечити формування у студентів уміння реалізовувати комунікативно-навчальну, виховну, розвиваючу, освітню, гностичну, конструктивно-плануючу, організаторську функції; залучити майбутніх вчителів до опрацювання спеціальної науково-методичної літератури, що має стати джерелом постійної роботи над собою з метою підвищення рівня професійної кваліфікації; під час лекцій та семінарських занять забезпечити оволодіння студентами декларативними та процедурними знаннями з теорії та практики методики навчання іноземних мов; навчити студентів аналізувати нормативні документи з викладання іноземної мови, навчально-методичні комплекси з французької мови.
Опис: У цьому документі подається програма навчального курсу «Методика навчання іноземної мови (французька)» для студентів ІІ, III, ІV – курсів денної та заочної форми навчання Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що навчаються за спеціальностями «Початкова освіта». Предметом курсу є формування у студентів достатньої методичної компетенції вчителя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13529
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма методика 2017.pdf758,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.