Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13494
Назва: Навчальна програма з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напряму секції “Німецька мова” (1 рік навчання)
Автори: Пасик, Людмила Адамівна
Pasyk, L. A.
Бібліографічний опис: Пасик Л. А. Навчальна програма з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напряму секції “Німецька мова” / Л. А. Пасик ; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра німецької філології. - 2017. - 11 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 27-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: МАН
наукова робота
німецька мова
Короткий огляд (реферат): Програма розроблена на основі робочої навчальної програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Німецька мова – 10-11 класів. Профільний рівень» та робочої навчальної програми з дисципліни «Друга іноземна мова (німецька)» для студентів галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова), освітньої програми Англійська мова з внесеними змінами відповідно до вікових особливостей учнів та створена відповідно до вимог Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти з навчального предмету «Німецька мова». Відмінними ознаками даної навчальної програми є наявність в ній розділу “Науково-дослідницька робота”. Особливий акцент в програмі зроблено на ознайомленні учнів зі специфікою проведення науково-дослідницької діяльності.
Опис: Навчальна програма реалізується у секції німецької мови дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти та спрямована на учнів віком від 14 до 17 років.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13494
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Затвердж прогр.pdf322,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.