Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13426
Назва: Місто в історії Європи
Автори: Білик, Вікторія Андріївна
Bilyk, Viktoriia A.
Бібліографічний опис: Білик В. А. Місто в історії Європи : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 1.032 Історія та археологія освітньої програми історія, європеїстика, археологія ; підготовки бакалаврів спеціальності 2.014 середня освіта (історія) освітньої програми історія, правознавство / В. А. Білик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2017. - 13 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 6-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: місто
історична урбаністика
міста-поліси
міська культура
міський простір
середньовічне місто
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Місто в історії Європи» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на ознайомлення студентів з історією виникнення, функціонування та розвитку міст на теренах Європи від епохи Античності до сучасності; на з’ясування критеріїв типологізації міст, простеження еволюції міської традиції, ролі міста як політичного, соціально-економічного, культурного, релігійного та освітнього центру; на вивчення політичних та соціально-економічних особливостей античних міст-держав (полісів); причин і шляхів виникнення міст в середньовічну епоху; на визначення змін, що відбулись в розвитку європейських міст в ранньомодерну та модерну добу, а також основних ознак постіндустріального європейського міста.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13426
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МІСТО-17.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.