Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13425
Назва: Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Тригуб, Галина Василівна
Tryhub, Halyna V.
Бібліографічний опис: Тригуб Г. В. Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням / Г. В. Тригуб; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціаьностей. - 2017. - 24 с.
Дата публікації: 5-гру-2017
Дата внесення: 6-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: іноземна мова за професійним спрямуванням
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни “Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням” є практичне оволодіння студентами III та IV курсів іноземною мовою професійного спрямування, формування професійної іншомовної комунікативної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, формування навичок читання іншомовних текстів за фахом і вміння передавати отриману з них інформацію в усній та писемній формах, розвиток уміння сприймати на слух іншомовну інформацію і будувати мовленнєву поведінку в ситуаціях професійного спілкування.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» підготовки бакалавра галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13425
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trygub_programagrs.pdf934,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.