Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13423
Назва: Туристичні організації та туристичні підприємства як об’єкт управління в туризмі
Автори: Копачинська, Галина Василівна
Kopachynska, Halyna V.
Бібліографічний опис: Копачинська Г. В. Туристичні організації та туристичні підприємства як об’єкт управління в туризмі : текст лекції / Г. В. Копачинська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет міжнародних відносин, Кафедра країнознавства і міжнародних відносин. - Луцьк, 2017. - 28 с.
Дата публікації: вер-2017
Дата внесення: 5-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: туризм
об'єкт туризму
Короткий огляд (реферат): Предмет «Основи менеджменту міжнародного туризму», який викладається для студентів факультету міжнародних відносин виступає як одна з важливих дисциплін, а текст лекції на тему «Туристичні організації та туристичні підприємства як об’єкт управління в туризмі» буде корисним під час самостійного навчання студентів та підготовки до семінарських занять з предмету. Текст лекції «Туристичні організації та туристичні підприємства як об’єкт управління в туризмі» для студентів факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13423
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
text lekts OMMT.pdf487,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.