Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13389
Назва: Копіювання зі зразків: методичні рекомендації до курсу
Автори: Прокопович, Тетяна Анатоліївна
Prokopovych, Tetiana A.
Бібліографічний опис: Прокопович Т. А. Копіювання зі зразків: методичні рекомендації до курсу / Т. А Прокопович.; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , інститут мистецтв , кафедра образотворчого мистецтва. - Луцьк, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки . -2017. - 24 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 5-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: копіювання
мистецтво
живопис
рисунок
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з курсу «Копіювання зі зразків» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямовані на поглиблене вивчення та оволодіння правилами і прийомами олійного живопису та іконографії, шляхом копіювання творів провідних живописців, іконописців, а також створення оптимальних можливостей для фахового опанування стилів, напрямків живопису та іконографії у різноманітних техніках. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Копіювання зі зразків». Для викладачів та студентів ІІІ – IV курсу напряму підготовки 6.020205 – «Образотворче мистецтво».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13389
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prokopovych_Kopyuvany.pdf493,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.